Over ons

Over Heijnen

Bouwbedrijf Heijnen is een middelgroot, allround bouwbedrijf. Onze bouwopdrachten bestaan uit nieuwbouw en verbouw van woningen, bedrijfspanden, stallenbouw, restauratie- en renovatieprojecten en projectbouw. Tevens beschikken wij over eigen bouwplannen en projectontwikkelingen. Wij voeren door Oost-Nederland en in het grensgebied bouwopdrachten uit.

Hoe het begon

In 1974 startte Henk Heijnen zijn eenmanszaak ‘Timmerbedrijf H.J. Heijnen’. Het bedrijf groeide uit tot compleet timmer- en bouwbedrijf. Vanaf 1982 gaat het bedrijf verder als Bouwbedrijf Heijnen. Onder de huidige generatie is Heijnen Bouwgroep gevormd. Bouwbedrijf Heijnen valt onder deze bouwgroep.

Betrouwbare bouwpartner

Het leveren van kwaliteit, service en vertrouwen in elkaar staan bij ons bovenaan. Doordat ons vaste team van goed opgeleide vakmensen over ervaring en kennis beschikt, wordt elke bouwopdracht vakkundig uitgevoerd. Onze gezamenlijke inzet voor onze opdrachtgevers maakt Bouwbedrijf Heijnen al meer dan 45 jaar een betrouwbare en gewaardeerde bouwpartner.

Korte lijnen

Door onze platte, open organisatiecultuur en no-nonsense mentaliteit zijn de lijnen kort waardoor het resultaat voorop komt te staan. Onze ervaren en vakkundige mensen zetten zich dagelijks in om van elk bouwproject een succes te maken. Dit geldt ook voor onze onderaannemers. Door onze jarenlange en vertrouwde samenwerking met diverse onderaannemers zijn ook met hen de lijnen kort en blijft de kwaliteit gewaarborgd.

Tevreden opdrachtgevers

Dankzij het leveren van kwaliteit, service én de gezamenlijke inzet van onze vakmensen worden de meeste bouwopdrachten uit één op één relaties verworven. En daar zijn we trots op. We streven ernaar dat de opdrachtgever ons na de oplevering tevreden uitzwaait en graag contact met ons opneemt om nieuwe plannen tot uitvoering te brengen.