Project ontwikkeling

Project ontwikkeling

Bouwbedrijf Heijnen is voor u een gedreven partner met een schat aan kennis en ervaring wat betreft projectontwikkeling. Bij grotere projecten wordt ook samengewerkt met collega-bouwbedrijven of met plaatselijke makelaars bij de ontwikkeling van nieuwbouwprojecten.

In een vroeg stadium gaan wij in overleg over gebiedsontwikkeling met onze partners. Zo komen wij samen tot oplossingen die passen bij de wijk en de (toekomstige) bewoners. Gezamenlijk gaan wij aan de slag bij inbreiding, herstructurering of de ontwikkeling van een nieuwe wijk of bedrijfsterrein.

Wij zijn deskundig, actief, oplossingsgericht en ondernemend. Wij volgen marktontwikkelingen op de voet en onderhouden goede contacten met onze relaties. Bouwbedrijf Heijnen is de ideale gesprekspartner om te komen tot innovatieve, creatieve en passende oplossingen voor elk project.

Projecten

Project ‘Kobus 3’ in Aalten: Nieuwbouw van 4 (starters)woningen

Project ‘Knopenfabriek’ in Bredevoort: Nieuwbouw van 4  halfvrijstaande woningen, verbouw historische Knopenfabriek tot supermarkt en realisatie 4 huurstudio’s

Project ‘Houtwerf’ Westendorp: Nieuwbouw woningen o.a. starterswoningen en patiowoningen

Project ‘Kromkamp’ Sinderen: Nieuwbouw woningen, o.a. starterswoningen

Project ‘Groene Kamer‘: Op zeer riant en op natuurrijk, groen kavel mogelijkheid tot ontwikkeling zorgappartementen, zorghotel, zorgcentrum

Project ‘Het Veld’ Lintelo: 2 halfvrijstaande nieuwbouwwoningen of 1 vrijstaande nieuwbouwwoning

 

Huurobjecten

Tevens kunnen wij door actieve projectontwikkeling en aankoop van divers vastgoed, woonobjecten en bedrijfsruimten te koop of te huur aan bieden.

 

Meer weten?

Meer weten over onze projecten, projectontwikkelingen, huur of aankoop woon- of bedrijfspanden? Neem gerust contact met ons op.