Diensten

Diensten

Bouwbedrijf Heijnen is een allround bouwbedrijf. Door deze veelzijdigheid leveren wij verschillende diensten die door onze eigen vakmensen worden uitgevoerd.

Wij zijn gespecialiseerd in nieuw- en verbouw, prefabbouw, betonbouw, onderhoud, renovatie en projectontwikkeling. Binnen deze specialisaties zijn duurzaamheid, energiebesparend bouwen belangrijke aandachtspunten.

 

Nieuwbouw

Bij nieuwbouw komt veel kijken. Vertrouwen en kennis zijn daarom van grote waarde.
Bekijk

Verbouw

Een verbouwing eist veel van de bewoner. Zeker wanneer de verbouwing de woonkamer, keuken of badkamer betreft. Een strakke planning is hierbij vereist zodat uw woonsituatie zo kort mogelijk wordt belast.
Bekijk

Prefab

Een verbouwing eist veel van de bewoner. Zeker wanneer de verbouwing de woonkamer, keuken of badkamer betreft. Een strakke planning is hierbij vereist zodat uw leefsituatie zo kort mogelijk wordt belast.
Bekijk

Betonbouw

Bouwbedrijf Heijnen is gespecialiseerd in alle mogelijke betonwerken. We maken alles wat te maken heeft met beton en zijn wat dat betreft uw ideale partner binnen de bouw.
Bekijk

Projectontwikkeling

Bouwbedrijf Heijnen ontwikkelt projecten op een vernieuwende wijze en heeft oog voor veranderingen in de samenlevingen die een aanpassing van het eindproduct vragen en waar de kwaliteit van dit eindproduct altijd voorop staat.
Bekijk

Onderhoud

Door uw woning goed te onderhouden bespaart u veel ingrijpende werkzaamheden. Het repareren van bijvoorbeeld uw rottende kozijnen of boeidelen kan erger voorkomen. Zo kan het nog heel wat jaren mee.
Bekijk

Renovatie

Het vervangen van kozijnen of een dakkapel, het renoveren van het dak of gevel zijn een kleine greep uit de werkzaamheden. De mogelijkheden zijn legio. Uw woning of bedrijfspand weer als nieuw.
Bekijk