Lintelo

In de prachtige landelijke omgeving van Lintelo zijn er aan 't Veld nog 1 2^1 kap woning te koop. De kavels voor deze twee-onder-een-kap woning zijn beschikbaar vanaf 372m2 en eventueel aan de achterzijde nog uitbreidbaar. Beide kavels grenzen op dit moment aan de achterzijde aan een groenstrook waar je oneindig over weg kunt kijken.

De woningen zijn een traditionele twee-onder-een-kap woningen in de jaren 30 stijl. De kenmerken zijn de gemetselde gevelvlakken, de goten met grote overstek en aandacht voor detaillering.
De indeling is ruim.
Op de begane grond zijn er verschillende varianten op de indeling mogelijk. Zo kan er gekozen worden om aan de voorzijde maar ook aan de achterzijde de keuken te plaatsen.
Om de leefruimte te vergroten is er aan de achterzijde een aanbouw. Ook de woonkeuken kan worden vergroot door het toevoegen van een erker aan de voorzijde.

 

De twee-onder-een-kap woningen in Lintelo worden energiezuinige woningen. Door het toepassen van onder andere hoge gevelisolatie en een CO2-gestuurd ventilatiesysteem voor een gezond binnenklimaat zullen de woningen weinig energie verbruiken. Bewoners ondervinden hier voordeel van, want het zorgt voor een optimaal wooncomfort.

De prijs voor de nieuwbouw van deze twee-onder-een-kap woning is vanaf: €250.000,- (deels casco)

Afbeeldingen

Bekijk hier de foto's die gemaakt zijn bij dit project.

Situatie Lintelo plattegrond begane grond plattegrond 1e verd plattegrond 2e verd. voorgevel Linkerzijgevel Rechterzijgevel Achtergevel

Geïnteresseerd?

Neem voor meer informatie geheel vrijblijvend contact met ons op.

Heijnen Bouwgroep B.V.
Nijverheidsweg 28-C
7122 AB Aalten

T: 0543-474243
F: 0543-475775
E: info@bouwgroep.nl

Bouw Garant Bouwend Nederland Bouwend Nederland Ikad Erkend leerbedrijf

Wij bellen u!

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op!