Kromkamp Sinderen

In het hart van Sinderen ontstaat een nieuwe woonwijk van 23 woningen op de plaats van het voormalig metaalwarenbedrijf Kromkamp. Door haar ligging en unieke plek om te wonen, in het groen. De gemeente verkoopt 21 bouwkavels, de overige twee zijn particuliere bouwkavels. 

Wonen op Sinderen
Sinderen is een gemoedelijk en hecht dorp met bijna 1000 inwoners, dat mooi landelijk is gelegen in de Achterhoek. De inwoners wonen niet IN, maar OP Sinderen. Sinderen beschikt over een gezellig en multifunctioneel buurtschapshuis waar altijd wat te doen is en verschillende verenigingen hun onderdak hebben. Ook is er een basisschool en peuterspeelzaal. Binnen enkele minuten bent u in Varsseveld en Ulft waar alle voorzieningen zoals winkels, sportgelegenheden en horeca voor handen zijn. 


Op bovenstaande tekening is de eerste fase van het bouwplan uitgewerkt (als u op het plaatje klikt krijgt u een grotere afbeelding). Er is een grote flexibiliteit binnen het verkavelingsplan van het plangebied Kromkamp voor wat betreft de exacte plek en de verschillende type (rijwoningen, halfvrijstaande en vrijstaande) woningen. Uitgangspunt is wel dat het aantal woningen gelijk blijft, maar dat er geschoven kan worden in de kavelgrootte, het type woning en de plek van de woning.

 

Voor deze eerste fase heeft bouwbedrijf Heijnen al een plan voor 4 rijwoningen uitgewerkt die ook onderstaand te zien is. 

Afbeeldingen

Bekijk hier de foto's die gemaakt zijn bij dit project.

Sinderen fase 1 aanzicht voorgevel begane grond 1e verdieping voorgevel achtergevel zijgevel

Geïnteresseerd?

Neem voor meer informatie geheel vrijblijvend contact met ons op.

Heijnen Bouwgroep B.V.
Nijverheidsweg 28-C
7122 AB Aalten

T: 0543-474243
F: 0543-475775
E: info@bouwgroep.nl

Bouw Garant Bouwend Nederland Bouwend Nederland Ikad Erkend leerbedrijf

Wij bellen u!

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op!