22 Woningen plan Houtwerf te Westendorp

Op de voormalige lokatie van houthandel "Kerkhof" aan de Veldkamperstraat in Westendorp realiseert Bouwbedrijf Heijnen 22 nieuwbouwwoningen in jaren 30 stijl.

Momenteel zijn er 13 woningen gebouwd en verkocht waardoor er nu nog een beperkt aanbod beschikbaar is. Voornamelijk de eengezinswoningen voor starters werden in een razend tempo verkocht.

Het  plan bied de mogelijkheid voor het bouwen van 5 stuks zeer ruime patio-levensloop woningen en 4 stuks half vrijstaande woningen. Eventuele bezichtingen zijn mogelijk.

Dubbele woningen:

Dit type woning is een traditionele twee-onder-een-kapwoning in een jaren 30 stijl. De kenmerken zijn de gemetselde gevelvlakken, de goten met grote overstek en aandacht voor detaillering.
De indeling is ruim. Op de begane grond is de keuken aan de achterzijde optisch afgescheiden van de aan de voorzijde gelegen woonkamer. Om van de keuken een echte leefkeuken te maken zijn er mogelijkheden om deze aan de achterzijde met 1,2 of 2,4 meter uit te bouwen. Ook de woonkamer kan worden vergroot door het toevoegen van een erker aan de voorzijde.
 
Op de verdieping is er ruimte voor drie slaapkamers en een ruime badkamer. Op de overloop gaat er een vaste trap naar zolder. In de indeling is er uiteraard nog te schuiven, en ook de badkamer is naar eigen inzicht in te richten. Op de zolder is aan de voorzijde nog de mogelijkheid voor een dakkapel. De afgeschuinde kap is echt een kenmerkend element van de jaren-30 stijl.

De woning is zeer energiezuinig. Het voldoet aan de laatste, strenge, eisen en is standaard voorzien van hoogwaardige isolatie van muren, dak en vloeren. Een warmteterugwinsysteem zuigt de ventilatielucht mechanisch af, maar er is gekozen voor natuurlijke aanvoer via ventilatieroosters in de kozijnen

De kavels van de dubbele woningen  hebben een oppervlakte van ca. 230 m2 en de achtertuin ligt op het zuiden.
De verkoopprijs voor de half vrijstaande woning is vanaf €235.000,-

De kavels van de patiowoningen hebben een oppervlakte vanaf ca. 263 m2.
De verkoopprijs voor de variant van de patiowoning is vanaf €295.000,-

 

Afbeeldingen

Bekijk hier de foto's die gemaakt zijn bij dit project.

Verkaveling 3d aanzicht artist impressi Patio Woning Patio woning vooraanzicht Alternatief dubbelewoning Westendorp plattegrond begane grond plattegrond 1e verd plattegrond zolder

Geïnteresseerd?

Neem voor meer informatie geheel vrijblijvend contact met ons op.

Heijnen Bouwgroep B.V.
Nijverheidsweg 28-C
7122 AB Aalten

T: 0543-474243
F: 0543-475775
E: info@bouwgroep.nl

Bouw Garant Bouwend Nederland Bouwend Nederland Ikad Erkend leerbedrijf

Wij bellen u!

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op!