Over ons

In 1974 startte Henk Heijnen zijn eenmanszaak "Timmerbedrijf H.J. Heijnen". Het bedrijf groeide al snel uit tot een compleet timmer- en bouwbedrijf voor praktisch ieder (bouw) product.
Vanaf 1982 vormt het timmerbedrijf een kluster en gaat het verder als Bouwbedrijf Heijnen.

Momenteel zijn er circa 20 personen werkzaam bij het bouwbedrijf waarbij het werkgebied geheel Oost-Nederland en het grensgebied van Duitsland is. In deze regio beschikken wij over een aantal bouwplannen en projectontwikkelingen in alle prijsklassen.

Het leveren van kwaliteit en het vertrouwen in elkaar staat bij ons bovenaan. Door de jarenlange samenwerking met de diverse vaste onderaannemers zoals installateur en schilders etc. kunnen we het totale pakket aanbieden voor de juiste prijs.
Door deze samenwerkingen wordt de kwaliteit gewaarborgd en heeft u ons als enige aanspreekpunt zodat de lijnen kort zullen blijven en de werkzaamheden als ook het contact vloeiend verlopen.
We streven ernaar dat de klant ons na de oplevering tevreden uitzwaait en graag contact met ons opneemt om eventuele nieuwe plannen tot uitvoering te brengen.

 

Afbeeldingen

Bekijk hier de foto's die gemaakt zijn bij dit project.

bedrijfspand bouwbedrijf

Geïnteresseerd?

Neem voor meer informatie geheel vrijblijvend contact met ons op.

Heijnen Bouwgroep B.V.
Nijverheidsweg 28-C
7122 AB Aalten

T: 0543-474243
F: 0543-475775
E: info@bouwgroep.nl

Bouw Garant Bouwend Nederland Bouwend Nederland Ikad Erkend leerbedrijf

Wij bellen u!

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op!