Meer met Minder Energie

Ook kunt u Bouwbedrijf Heijnen inschakelen voor vrijblijvend advies over energiebesparende maatregelen. Bij iedere bouwproject moeten er keuzes gemaakt worden over besparingen, rendementen en duurzaamheid.

Energiebesparing is een belangrijk wapen in de strijd tegen klimaatverandering. Door de verbranding van olie, gas en kolen voor de opwekking van energie, komen veel broeikasgassen vrij. Daardoor wordt het broeikaseffect versterkt. Het wordt daardoor warmer op aarde en de zeespiegel stijgt. Daarom willen de overheid en de andere initiatiefnemers zoals bijvoorbeeld Bouwend Nederland en EnergieNed de uitstoot van broeikasgassen in 2020 met 30% verminderen ten opzichte van 1990. Energiebesparing in bestaande woningen en andere gebouwen is hierbij onmisbaar

Behalve dat energiebesparing goed is voor het milieu, is het ook goed voor uw portemonnee. Stroom en gas zijn niet goedkoop en gaan al jaren in prijs omhoog. Energie besparen is dus geld besparen! Daarnaast levert een energiezuinig huis bij verkoop meer op en wordt uw huis door isolatie minder vochtig en tochtig. Wel zo comfortabel en gezond, mits u overigens goede ventilatiemogelijkheden aanbrengt.

Twijfel dus niet langer en neem contact met ons op voor uitgebreide informatie of een afspraak en eventueel een geheel vrijblijvende offerte voor spouwmuur na-isolatie, of andere isolerende maatregelen zoals kruipruimte isolatie, dakisolatie, enz.

 

Afbeeldingen

Bekijk hier de foto's die gemaakt zijn bij dit project.

meer met minder

Geïnteresseerd?

Neem voor meer informatie geheel vrijblijvend contact met ons op.

Heijnen Bouwgroep B.V.
Nijverheidsweg 28-C
7122 AB Aalten

T: 0543-474243
F: 0543-475775
E: info@bouwgroep.nl

Bouw Garant Bouwend Nederland Bouwend Nederland Ikad Erkend leerbedrijf

Wij bellen u!

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op!