Funderingen

Voor het maken van uw fundering kunnen wij diverse bekistingsystemen toepassen. Omdat de verschillen in toepassing en gebruik anders zijn zullen wij hiervoor altijd kijken wat er op de tekening voorgeschreven staat.

Geïsoleerde fundering

De geïsoleerde bekisting of ps-bekisting verschilt duidelijk van de traditionele bekisting. Dit bekistingsysteem is maar eenmalig te gebruiken doordat de bekisting later als permanente isolatie blijft dienen. De geïsoleerde bekistingelementen zijn snel en eenvoudig te plaatsten en leiden tot een duurzame thermische isolatie van de fundering. Hiermee bouwt de gebruiker economisch rendabel.

Traditionele bekisting

Hiermee wordt de fundering door middel van betonplex bekist. De bekisting zal door middel van aftimmerwerk op de juiste plaats gemonteerd worden en zal nadat de beton voldoende is uitgehard worden verwijdert. De traditionele fundering wordt meestal toegepast op bouwwerken die niet als leefruimte dienen. Denk bijvoorbeeld aan een schuur of opslag.

Strokenfundering

De strokenfundering wordt voornamelijk toegepast in gebieden waar de grondslag dit toelaat,meestal vindt dit op een verdicht zandbed plaats. De eigenschap van de strokenfundering is de relatief lage hoogte en grote breedte.
In de funderingen kunnen wij ankers, sparingen of andere instortvoorzieningen plaatsen en in het werk meestorten.
 

Onze kennis en vakmanschap leidt tot het slagen van uw projecten. 

Geïnteresseerd?

Neem voor meer informatie geheel vrijblijvend contact met ons op.

Heijnen Bouwgroep B.V.
Nijverheidsweg 28-C
7122 AB Aalten

T: 0543-474243
F: 0543-475775
E: info@bouwgroep.nl

Bouw Garant Bouwend Nederland Bouwend Nederland Ikad Erkend leerbedrijf

Wij bellen u!

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op!