Diensten

 • Nieuwbouw
  Bij nieuwbouw komt veel kijken. Vertrouwen en kennis zijn daarom van grote waarde. 
 • Verbouw
  Een verbouwing eist veel van de bewoner. Zeker wanneer de verbouwing de woonkamer, keuken of badkamer betreft. Een strakke planning is hierbij vereist zodat uw leefsituatie zo kort mogelijk wordt belast. 
 • Onderhoud 
  Door uw woning goed te onderhouden bespaart u veel ingrijpende werkzaamheden. Het repareren van bijvoorbeeld uw rottende kozijnen of boeidelen kan erger voorkomen. Zo kan het nog heel wat jaren mee.  
 • Renovatie
  Het vervangen van kozijnen of een dakkapel, het renoveren van het dak of gevel zijn een kleine greep uit de werkzaamheden. De mogelijkheden zijn legio. Uw woning weer als nieuw; het kan een ingrijpende klus lijken (zijn) maar het kan ook sneller klaar zijn dan u verwacht. 
 • Planontwikkeling
  Bouwbedrijf Heijnen ontwikkelt projecten op een vernieuwende wijze en heeft oog voor veranderingen in de samenlevingen die een aanpassing van het eindproduct vragen en waar de kwaliteit van dit eindproduct altijd voorop staat. 
 • Betonbouw
  Bouwbedrijf Heijnen is gespecialiseerd in alle mogelijke betonwerken. We maken alles wat te maken heeft met beton en zijn wat dat betreft uw ideale partner binnen de bouw.

Geïnteresseerd?

Neem voor meer informatie geheel vrijblijvend contact met ons op.

Heijnen Bouwgroep B.V.
Nijverheidsweg 28-C
7122 AB Aalten

T: 0543-474243
F: 0543-475775
E: info@bouwgroep.nl

Bouw Garant Bouwend Nederland Bouwend Nederland Ikad Erkend leerbedrijf

Wij bellen u!

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op!